//Site-uri de prezentare, magazine online, blog-uri

Site-uri de prezentare, magazine online, blog-uri

Inceputuri

De la inceputul internetului una din categorisirile date prezentei pe internet a fost “scump”. Fie ca voiai acasa, sau un magazin, blog, unii de atunci ca si multi de astazi spun ca este scump sa fii online.

Marea problema pe care o au cei care vor sa fie online este seriozitatea celui care implementeaza serviciile.

Aici apar doua aspecte ce merita discutate.

  1. Pentru a fi mai ieftin chiar si omul de afaceri intreaba cunoscutii daca nu cumva stiu pe cineva care face ‘pagini web’. Si de aici ‘sansa’ sa fii tepuit serios astfel incat sa nu-ti mai trebuiasca online.
  2. Cauti pe net firme ce fac acest lucru dar va trebui sa platesti undeva ~ 1000 EUR.

Fireste ca fiecare isi doreste o pagina simpla, mica, dar buna si sa nu coste mai mult de 100 EUR. Hosting-ul (adica acolo unde pagina este stocata pentru a fi accesata) nu conteaza pentru multi dintre ei precum nici SEO. E vorba doar despre pagina. Conteaza foarte mult hosting-ul si SEO dar pentru moment putem sa le amanam.

Cele de mai sus evidentiaza o situatie reala in care oameni au platit si nu au un produs functional, ce sa spun de un site care sa le aduca beneficii.

Dupa ce au platit 200-300-500, unii chiar si mii de eur pentru un site pentru care firmele cereau zeci de mii, acesti oameni sunt fireste dezamagiti. Choar daca unii pana la urma reusesc sa aiba un site care functioneaza, shop , blog, etc. in timp observa ca investitia nu aduce bani cum sperau, de fapt nu aduce bani deloc. Si de aici concluzia ca “online-ul e prost si nu merita. “

Deal.ro aduce prezenta online intr-ul loc accesibil aproape tutor categoriilor de intreprinzatori, garantia unui hosting performant care sa incarce paginile instant, uptime aproape de 100% si poate cel mai important lucru, suport tehnic chiar la proiecte mici – pentru ca atunci cand platesti zeci de mii raspunde cineva la un mail sau telefon.

Ce oferim?

Magazin online, site de prezentare sau blog de la 250 EUR cu 3 luni hosting inclus (pachet de 7 EUR / luna), SEO.

Pentru prezenta pe internet aveti nevoie de un nume (domeniu de exemplu siteauto.ro ) care va fi si adresa dvs online adica www.vandmasina.ro.

Ce este un domeniu bun? Daca afacerea dvs se bazeaza pe vanzarea de produse cosmetice sau makeup si firma se numeste SC ADA SRL, domeniul ada.ro nu va spune multe lucruri clientilor dvs. Trebuie sa alegeti ceva legat de makeup sau cosmetice cum ar fi www.makeup.ro. Observati ca acest nume este deja rezervat si de aici se naste o problema noua si anume numele online al afacerii.

Daca o sa cautati pe www.deal.ro o sa observati ca proderma.ro este disponibil dar site-ul are un cost. Fireste ca bestmakeup.ro este cu mult mai bun fata de ada.ro pentru ca acest domeniu premium aduce trafic organic, adica trafic direct fara sa fie platit. Despre acesta vom discuta separat intr-un alt articol.

Astfel cu doar 250 EUR aveti site de prezentare sau magazin online gata sa incepeti sa lucrati pe el si sa va introduceti produsele. Daca va blocati aveti avantajul ca puteti intreba si aveti si raspunsul de a trece mai departe.

Exemoplu magazin online prestashop

250 EUR nu e putin dar este o suma modica pentru un lucru atat de important si anume prezenta online.

Nu faceti greseala sa va aruncati pe site-uri complicate, sa configurati singuri, sa investiti o multime de bani de la inceput. Drumul este lung si veti vedea ca ceea ce la inceput parea complicat este de fapt cel mai simplu lucru.

Salvati-va resursele pentru ceea ce este cu adevarat greu si anume sa faceti din situl dvs o sursa de venit, adica sa-l faceti profitabil!