/Ileana Lazariuc a divorțat: cum arată artista acum –

Ileana Lazariuc a divorțat: cum arată artista acum –

Șoc în lumea mondenă: după 17 ani de relație, Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac și-au spus ”adio”: care este motivul pentru care au divorțat.

Frumoasa Ileana și fiul magnatului Țiriac au decis să își vadă fiecare de drumul său. Timp de mai bine de un an, cei doi nu s-au mai comportat ca un soț și o soție, ci doar ca doi părinți pentru băieții lor.

Cei doi au împreună doi băieți, pe Alexandru, în vârstă de 11 ani și pe Nicholas Noah de 10 ani.

Un apropiat al Ilenei Lazariuc și al lui Ion Alexandru Țiriac a declarat că ei nu mai sunt împreună de peste un an și că el avea altă viață, iar ea stătea mai mult cu copiii.

Relația s-a răcit, iar ei au decis să divorțeze. Nu au spus nimic, fiindcă la mijloc sunt bani mulți, iar înțelegerea a fost ca în jurul acestui subiect să existe discreție totală.

”Ea nu se poate plânge, are o viață de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejați, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuțiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar așa e viața”, a declarat pentru click.ro o persoană din apropierea celebrului cuplu.

Ileana Lazariuc s-a retras din viața publică iar din 2015 conduce un magazine cu haine de lux.

Mai multe pe ro.sputnik.md