/App.ro – Cumpara online site-uri cu domeniu premium

App.ro – Cumpara online site-uri cu domeniu premium

App.ro este un proiect prin care poti cumpara site-uri cu un domeniu premium, solutii diverse de la magazin online, shop, blog, catalog, etc.

Preturile de pe site nu includ hosting dar acesta poate fi ales atunci cand se discuta profilul site-ului.

Proiectul este gandit spre cei care vor sa intre in online dar nu stiu inca daca sa o faca sau nu.

Cum mai toate serviciile se muta in mediul online, a avea un magazin online este o idee care poate sa transforme o afacere mica intr-un business adevarat.

App.ro lucreaza cu Bid24.ro site pe care puteti efectua plati online ale serviciilor, procesatorul de plati fiind din Romania.

Datele introduse pentru plata cu cardul se introduc direct pe site-ul procesatorului de plati.

De ce aveti nevoie de un domeniu premium citi aici. Ce este special la app.ro? Faptul ca puteti sa intyelegeti si sa va lamuriti atunci cand va doriti ceva dar nu stiti ce.

De multe ori intrebati pe vecini, prieteni, cunoscuti, dati 150-500 eur pentru site si nu va alegeti cu nimic si asta pentru ca baiatul a plecat, omul ala s-a mutat, etc.

Puteti avea site-ul propriu cu un nume care sa sune foarte bine si costuri mici, de la 250 eur. Totul complet functional.

Concluzie

Este cea mai buna idee de afaceri sa incepeti acum sa fiti online indiferent ce faceti. Online va adresati milioanelor de utilizatori.

Nu stiti cum sa incepeti, vreti sa intelegeti cum functioneaza? Tastati in browser app.ro apoi sunati.