/Anna Lesko, fotografii incendiare la 40 de ani. Criticată de fani

Anna Lesko, fotografii incendiare la 40 de ani. Criticată de fani

Imaginile cu ea fac furori pe rețelele de socializare, iar reacțiile pe care le stârnește nu pot fi trecute cu vederea – ce răspuns a dat artista criticilor săi.

Conștientă de atuu-rile sale, frumoasa artistă nu se sfiește să pună pe Instagram sau Facebook fotografii îndrăznețe, în care debordează de sexualitate, chiar dacă asta nu îi aduce, de fiecare dată, numai cuvinte de laudă din partea internauților.

De altfel, Lesko își asumă criticile și chiar le răspunde celor care o contestă. Recent, vedeta a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, susținând că oamenii care o acuză de imoralitate nu știu cum este ea în realitate.

Reacția sa vine după ce a postat pe contul de Instagram o serie de fotografii în care pare că este goală și care i-au adus și critici din partea internauților. Mai exact, o femeie a acuzat-o că stă mai mult dezbrăcată în casă și că este un exemplu negativ pentru fiul ei.

”Tu, hateriță, sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău, te apucă tabuurile și neliniștea, restricții culturale și familiale când vine vorba despre sex, când trebuie să îți lași corpul să vorbească. Ești o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate”, a replicat Lesko.